Podgorje je moderno in inovativno evropsko podjetje s 60-letno tradicijo na področju razvoja,proizvodnje in trženja vrhunsko izdelanega pohištva za caravaning, yachting in pohištva specialnih izvedb.

 

Pri svojem delu združujemo fleksibilnost proizvodnega procesa, vrhunsko CNC tehnologijo ter dolgoletne izkušnje, ki nam omogočajo izdelavo najbolj optimalnih in konstrukcijskih rešitev. Rezultati našega dela so zato  visokokvalitetni, estetsko dovršeni izdelki, ki nas uvrščajo v sam vrh proizvajalcev notranje opreme za počitniška vozila, navtiko, mobilne hiške in ostalega specialnega pohištva. Glavni vodili našega podjetja sta:  zadovoljstvo kupcev in stalni napredek.

Dolgoletna tradicija podjetja priča o našem stabilnem in uspešnem poslovanju na evropskem trgu. Smo zanesljiv partner, saj dosegamo vsakoletno rast prodaje, dodane vrednosti in smo finančno stabilno podjetje.

 

Naše prednosti:

• Izjemna fleksibilnost za majhna naročila

• Sistem obvladovanja sprememb v načrtih

• Visoka tehnološka opremljenost

• Razvoj in izdelava lahkega pohištva

 

Kapacitete

 

Podgorje se razteza na približno 30.000 m2 površine in ima 10.000 m2 pokritih površin. Delo v proizvodnji poteka na 40-ih računalniško vodenih strojih. V podjetju skrbimo za kvalitetno vzdrževanje vse strojne opreme. Z visoko tehnološko opremljenostjo zagotavljamo celotno predelavo lesa od deske do površinske obdelave, lakiranih masivnih elementov, elementov iz laminata, vezanih plošč, krivljenih izdelkov ...

V podjetju je okoli 480 zaposlenih, ki prihajajo večinoma iz lokalnega okolja, v katerem poslujemo. Vlaganje v nove tehnologije zahteva visoko usposobljene kadre, zato izobrazbena struktura zaposlenih vsako leto narašča. Posebno pozornost namenjamo tudi štipendiranju mladih potencialov.

 

Zgodovina

 

Podgorje je bilo ustanovljeno leta 1955. Prvotna dejavnost je bila izdelava in prodaja lesenih izdelkov za sodarstvo in kolarstvo, kasneje pa je začelo proizvajati pohištvo za spalnice in dnevne sobe.

Na današnji lokaciji v Šentjerneju se nahajamo od leta 1971. V letu 1996 smo se preusmerili na področje caravaninga , yachtinga in področje specialnega pohištva. S stalnim vlaganjem v proizvodne kapacitete in tehnologijo je Podgorje danes najsodobnejše podjetje z visoko tehnološko opremljenostjo.

caravan, yacht,caravan furniture,caravan furniture supplier, caravan furniture producer,yacht furniture supplier, yacht furniture producer